Scroll To Top

Een familie of relatie is continu in beweging. Gebeurtenissen kunnen door elk persoon, partner of familielid anders worden ervaren. Elk mens reageert verschillend en gaat op zijn eigen bijzondere manier om met verandering of tegenslag. Onbegrip en frustraties kunnen ontstaan. Dit kan leiden tot een verschuiving van het gevoel nog te weten wie je zelf bent of zelfs een verschuiving in het evenwicht binnen een relatie of de familie.

Coaching kan helpen de balans op te maken. Wij kunnen samen met jou (je partner, gezin en/of kind(eren)) aan de slag gaan om jouw koers en dat van je gezin in beeld te krijgen.

Ook kun jij met je partner of gezin deelnemen aan een divers aanbod aan workshops die je verder helpen bij je vraag. Bekijk onze jaaragenda of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Tot slot, onze expertise ligt bij coachen en dit betekent dat wij geen therapie geven. Het is juist onze inzet om dit voor te zijn. We hebben een uitgebreid netwerk van therapeuten indien een doorverwijzing de beste oplossing blijkt te zijn.